Hiv/STI-testning hos RFSL

Hälsa, sex och hivRFSL

Hos RFSL kan du testa dig för hiv och syfilis med snabbt provsvar på vissa orter i landet. Mottagningarna riktar sig främst till bögar, bikillar och transpersoner som har sex med män.

Checkpoint Skåne

RFSL Rådgivningen Skåne har en testningsverksamhet, Checkpoint Skåne, som erbjuder drop-in-testning för hiv och syfilis med snabbt provsvar. Du kan även boka tid för testning dagtid.

Tid: Helgfria tisdagar klockan 17.00-19.00
Plats: Drottninggatan 36 i Malmö

Checkpoint Göteborg

RFSL Göteborg och PG Väst har en testningsverksamhet, Checkpoint Göteborg, som erbjuder drop-in-testning för hiv och syfilis med snabbt provsvar. Du kan även boka in testning dagtid.

Tid: tisdagar klockan 18.00-20.00
Plats: Stora Badhusgatan 6 i Göteborg

Testpoint Stockholm

RFSL Stockholm har en testningsverksamhet, Testpoint Stockholm, som erbjuder drop-in-testning för hiv och syfilis med snabbt provsvar.

Tid: tisdagar klockan 18.00-20.30
Plats: Alsnögatan 7 på Södermalm i Stockholm

Testpoint Örebro

RFSL Örebro har en testningsverksamhet, Testpoint Örebro, som erbjuder drop-in-testning för hiv och syfilis med snabbt provsvar.

Tid: Torsdagar klockan 16.30-19.00
Plats: RFSL Örebro, Västra Nobelgatan 19, 703 55 Örebro

Checkpoint Sjuhärad

RFSL Sjuhärad har en testningsverksamhet, Checkpoint Sjuhärad, som erbjuder drop-in-testning för hiv och syfilis med snabbt provsvar. Föredrar du att boka tid för testning finns den möjligheten.

Tid: klockan 17.00-19.00 sista onsdagen i varje månad
Plats: RFSL Sjuhärad, Magasingatan 1, 504 35 Borås

Testpoint JH (Östersund)

RFSL Jämtland Härjedalen har en testningsverksamhet, Testpoint JH, som erbjuder både bokningsbara tider och drop-in-testning för hiv och syfilis med snabbt provsvar.

Drop-in: varje onsdag klockan 17.00-19.00
Plats: Kyrkgatan 45, Östersund

Details

Taggar:

hiv testning