RFSL Kontakta oss Kontakta oss EN
RFSL

Hbtq-certifiering

Alla verksamheter tjänar på att bli mer inkluderande, vare sig det rör sig om offentlig eller privat sektor. Att genomföra en hbtq-certifiering är ett strukturerat och målmedvetet sätt att förbättra såväl arbetsmiljö som bemötande.

Utbildning

RFSL har gedigen erfarenhet och bred kompetens inom en mängd olika områden. Vi skräddarsyr utbildningar för att passa verksamheter med olika typer av inriktningar.

Webb-utbildning

RFSL:s webbutbildning ger en första inblick i hbtq-frågor, för dig som saknar förkunskaper eller har lite förkunskaper. I kursen lär du dig om arbetsmiljöfrågor, bemötande och hur normer påverkar oss.

Skolinformation

Bjud in RFSL till er skola för att prata om normer och samhällsstrukturer! Skolinformation och utbildning till elever sköts av RFSL:s lokala avdelningar.

Väl mött!

Att bli sedd, hörd och bekräftad gör skillnad för livskvalitén. Att hbtq-personer riskerar att drabbas av psykisk ohälsa handlar bland annat om bristen på bra bemötande.…

Resurser bemötande

Att skriva normkritiskt Författare och utgivare: RFSL År: 2017 Tema: Skriva hbtq-inkluderande och normkritiskt. Innehåll: Det normkritiska perspektivet är viktigt för att alla läsare som du vill nå…

Priser

Priserna är ordinarie priser för RFSL:s olika utbildningar och hbtq-certifiering.

RFSL media & info AB

RFSL Media & Info AB är en del av RFSL. Företaget ägs av RFSL och består av försäljning av utbildningar, konsulttjänster och informationsverksamhet.