Jobba hos oss

Om ossRFSL

På RFSL är vi en bred skara medarbetare som arbetar med ett gemensamt fokus att göra skillnad för hbtq-personer i Sverige och internationellt.

Vi trivs med höga krav på oss att arbeta smart med begränsade resurser, att ta hand om RFSL:s välkända varumärke och anpassa oss till en föränderlig omvärld. Som medarbetare bygger vi professionellt vidare på en stolt historia av kamp för mänskliga rättigheter och arbetar på uppdrag av RFSL:s förtroendevalda och medlemmar.

RFSL består av ett nationellt förbund med ett förbundskansli i Stockholm, ett ungdomsförbund och flera avdelningar som kan ha egen personal. Vi har dessutom ett helägt utbildningsbolag och är grundare till en insamlingsstiftelse.

På förbundskansliet är vi cirka 50 medarbetare som arbetar med en mängd områden såsom internationella samarbeten, utbildning, folkhälsa, hivprevention, ideellt engagemang, brottsoffer, politisk påverkan, asylfrågor,  ekonomi, administration och kommunikation.

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Roligt! Vi är en mycket eftertraktad arbetsplats med många sökande till våra tjänster. På den här sidan utlyser vi sökbara tjänster.

Är du intresserad av att göra praktik hos oss? Toppen! Det är många som hör av sig och vi vill erbjuda bra förutsättningar och en givande praktik både för RFSL och våra praktikanter, därför tar vi bara emot ett begränsat antal praktikanter som vi vet har finansiering, såsom studiemedel, och som kan göra praktik längre än tre månader.

Du är välkommen att höra av dig till forbund@rfsl.se vid frågor.

Lediga tjänster just nu

 

2018-09-05

EKONOMIPERSONAL TILL RFSL SÖKES

Läs annonsen som pdf (öppnas i nytt fönster).

 

Vi söker en ekonomistuderande som kan jobba 50% under november och december 2018 som ekonomiassistent tillsammans med oss på ekonomienheten på RFSL. Kontoret ligger på Saltmätargatan 20 vid tunnelbanestationen Rådmansgatan.

Möjlighet finns även till jobb under sommaren 2019.

 

ARBETSUPPGIFTER

  • Kundreskontra
  • Levreskontra
  • Bank
  • Bokföring för Insamlingsstiftelsen RFSL
  • Stöd inom lönehantering
  • Stöd inom projektredovisning

 

OM RFSL

RFSL, Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter, är en ideell organisation som grundades 1950. RFSL:s målsättning är att samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter ska gälla för hbtq-personer som för alla andra i samhället.

 

KONTAKT

Sök tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till jobb@rfsl.se och märk brevet med ”ekonomiassistent”. Sök senast 30 september.

Har du frågor kontaktar du ekonomichef Catrin Nilsson. 

070-6057850

catrin.nilsson@rfsl.se.