RFSL Kontakta oss Kontakta oss EN
RFSL

Bli medlem!

RFSL har sedan 1950 arbetat för hbtq-personers mänskliga rättigheter. Vi kan stolt se tillbaka på en händelserik historia, men blickar också framåt, det finns mycket kvar att göra. Genom att vara medlem är du med och förändrar världen till det bättre för hbtq-personer.

Våra avdelningar

RFSL:s avdelningar finns i alla län och dessutom finns ett ungdomsförbund. Avdelningarna finns från Malmö i söder till Norrbotten i…

ENGAGERA DIG

Det finns många möjligheter att engagera sig i RFSL. Våra avdelningar finns över hela landet, och anordnar många olika aktiviteter.

Avdelningsstöd

För att vi ska kunna brinna hållbart har vi olika typer av stöd till ideella, så att vi inte behöver uppfinna hjulet på nytt varje gång. Här kan du läsa mer om stödet som RFSL:s avdelningar kan få från förbundet.

STARTA EN NY AVDELNING

Saknas RFSL på din ort? Är ni några stycken som vill börja jobba inom RFSL? Då finns en möjlighet att bilda en RFSL-avdelning.

Min sida

Logga in på din egen sida i medlemsregistret för att se om du är medlem, ta del av medlemserbjudanden och för att kunna redigera din egen…

Rainbow Academy

Rainbow Academy är RFSL:s nya digitala plattform för lärande om inkludering och organisering inom hbtqi-communityt. Tillsammans lär vi oss mer om RFSL!

Q-Studion - En podd av RFSL

Välkommen att lyssna på Q-Studion, en podcast som sätter det queera och antirasistiska ögat på kultur, samhälle, historia och vardag. Med Q-Studion vill RFSL lyfta perspektiv…

Framtids- processen

På kongressen 2019 togs beslut om att tillsammans ta reda på var RFSL och hbtqi-rörelsen är på väg och vart vi vill. Processen kallas Framtidsprocessen och…

Pridemanualen

Här hittar du pridemanualen som vänder sig till alla som arbetar med pride eller funderar på att starta en pridefestival.

Medlemsförmåner

Som medlem är du med och förändrar världen till det bättre för hbtq-personer. Det vill vi gärna försöka belöna dig för. På denna sida finns de medlemsförmåner samlade som du kan utnyttja som medlem i RFSL.

RFSL Newcomers

Välkommen till RFSL Newcomers, en verksamhet för dig som är hbtqi – homosexuell, bisexuell, transperson, queer eller intersex, och är flykting eller ny i Sverige.

RFSL och dina personuppgifter

I dataskyddsförordningen (GDPR) finns regler om hur och när en får behandla personuppgifter. Som medlem i RFSL och RFSL Ungdom hanteras dina personuppgifter i RFSLs medlemsregister…