RFSL Kontakta oss Kontakta oss EN
RFSL

Bli medlem!

RFSL har sedan 1950 arbetat för hbtq-personers mänskliga rättigheter. Vi kan stolt se tillbaka på en händelserik historia, men blickar också framåt, det finns mycket kvar att göra. Genom att vara medlem är du med och förändrar världen till det bättre för hbtq-personer.

Våra avdelningar

RFSL:s avdelningar finns i alla län och dessutom finns ett ungdomsförbund. Avdelningarna finns från Malmö i söder till Norrbotten i…

ENGAGERA DIG

Det finns många möjligheter att engagera sig i RFSL. Våra avdelningar finns över hela landet, och anordnar många olika aktiviteter.

STARTA EN NY AVDELNING

Saknas RFSL på din ort? Är ni några stycken som vill börja jobba inom RFSL? Då finns en möjlighet att bilda en RFSL-avdelning.

Framtids- processen

På kongressen 2019 togs beslut om att tillsammans ta reda på var RFSL och hbtqi-rörelsen är på väg och vart vi vill. Processen kallas Framtidsprocessen och…

Pridemanualen

Här hittar du pridemanualen som vänder sig till alla som arbetar med pride eller funderar på att starta en pridefestival.

RFSL Newcomers

Välkommen till RFSL Newcomers, en verksamhet för dig som är hbtqi – homosexuell, bisexuell, transperson, queer eller intersex, och är flykting eller ny i Sverige.

Kontakta Newcomers

Newcomers nätverk sträcker sig över hela Sverige och finns på ett flertal av RFSL:s avdelningar runtom i landet – från Boden till Malmö!

Medlemsförmåner

Som medlem är du med och förändrar världen till det bättre för hbtq-personer. Det vill vi gärna försöka belöna dig för. På denna sida finns de medlemsförmåner samlade som du kan utnyttja som medlem i RFSL.

Hej medlem!

Här kan du som medlem läsa mer om hur RFSL hanterar personuppgifter, hur ditt medlemskap gör skillnad och få mer information om ditt medlemskort.

RFSL och dina personuppgifter

I dataskyddsförordningen (GDPR) finns regler om hur och när en får behandla personuppgifter. Som medlem i RFSL och RFSL Ungdom hanteras dina personuppgifter i RFSLs medlemsregister…