RFSL Kontakta oss Kontakta oss EN
RFSL

Bli medlem!

RFSL har sedan 1950 arbetat för hbtq-personers mänskliga rättigheter. Vi kan stolt se tillbaka på en händelserik historia, men blickar också framåt, det finns mycket kvar att göra. Genom att vara medlem är du med och förändrar världen till det bättre för hbtq-personer.

Våra avdelningar

RFSL:s avdelningar finns i alla län och dessutom finns ett ungdomsförbund. Avdelningarna finns från Malmö i söder till Norrbotten i…

Min sida och medlemskort

Här kan du logga in på din egen sida för att se om du är medlem, enkelt förnya ditt medlemskap, hitta ditt medlemskort, gå med i medlemsnätverk och redigera din egen information.

ENGAGERA DIG

Det finns många möjligheter att engagera sig i RFSL. Våra avdelningar finns över hela landet, och anordnar många olika aktiviteter.

STARTA EN NY AVDELNING

Saknas RFSL på din ort? Är ni några stycken som vill börja jobba inom RFSL? Då finns en möjlighet att bilda en RFSL-avdelning.

Medlemsförmåner

Som medlem är du med och förändrar världen till det bättre för hbtq-personer. Det vill vi gärna försöka belöna dig för. På denna sida finns de medlemsförmåner samlade som du kan utnyttja som medlem i RFSL.

Rainbow Academy Ledarskapsprogram

Rainbow Academy Ledar- & Mentorskapsprogram är ett exklusivt ledarskapsprogram för dig som är hbtqi-person under 40 år.  Projektet är ett samarbete mellan RFSL och RFSL Ungdom…

Rainbow Academy

Rainbow Academy är RFSL:s nya digitala plattform för lärande om inkludering och organisering inom hbtqi-communityt. Tillsammans lär vi oss mer om RFSL!

Avdelningsstöd

För att vi ska kunna brinna hållbart har vi olika typer av stöd till ideella, så att vi inte behöver uppfinna hjulet på nytt varje gång. Här kan du läsa mer om stödet som RFSL:s avdelningar kan få från förbundet.

RFSL Newcomers

Välkommen till RFSL Newcomers, en verksamhet för dig som är hbtqi – homosexuell, bisexuell, transperson, queer eller intersex, och är flykting eller ny i Sverige.

Q-Studion - En podd av RFSL

Välkommen att lyssna på Q-Studion, en podcast som sätter det queera och antirasistiska ögat på kultur, samhälle, historia och vardag. Med Q-Studion vill RFSL lyfta perspektiv…

Pridemanualen

Här hittar du pridemanualen som vänder sig till alla som arbetar med pride eller funderar på att starta en pridefestival.

RFSL och dina personuppgifter

I dataskyddsförordningen (GDPR) finns regler om hur, när och varför en får behandla personuppgifter. Som medlem i RFSL och RFSL Ungdom hanteras dina personuppgifter i RFSLs…