RFSL Kontakta oss Kontakta oss EN
RFSL

World Aids Day

Dokumentärfilmen Stockholm 1982 kommer ut på RFSL:s Youtube-kanal den 1 december – på World Aids Day 2023.

Om mpox

Här har vi samlat svar på vanliga frågor om mpox – vad det är, vad det finns för symtom, hur det överförs och hur du kan skydda dig.

Erfarenheter kring PrEP

Mer än en tredjedel av de personer som potentiellt skulle behöva PrEP vet inte vart de ska vända sig för att få det utskrivet. Det visar en ny rapport från RFSL.

PrEP

Här kan du läsa mer om PrEP – förebyggande hivmediciner. Vi listar hur tillgången ser ut inom olika regioner och erbjuder ett självskattningsverktyg där du kan ta reda på om PrEP kan vara relevant för dig.

Könssjukdomar

Här kan du läsa mer om de vanligaste könssjukdomarna, hur de överförs och hur eventuell testning och behandling går till.

Hiv

Här kan du läsa mer om hiv – hur det överförs, vad som händer i kroppen när du får hiv och hur testning och behandling går till.

Testnings-påminnelse

Här kan du läsa mer om och anmäla dig till testningspåminnelsen – en gratis sms-påminnelse när det är dags att gå och testa sig.

RFSL om sex mot ersättning

För RFSL är det en självklarhet att stå på marginaliserade gruppers sida. Vi vill värna rättigheter och hälsa för personer i utsatthet. RFSL är starkt emot…