Tre bi+ event under hösten

RFSL

RFSL Rådgivning Skåne organiserar nu tre olika event i Malmö, Göteborg och Stockholm med workshops, föreläsningar och forum om bi+ samt drar igång ett nordiskt bi+ nätverk. För dig som är hbtqi, aktivist, eller möter hbtqi-personer i din yrkesroll.

Eventen organiseras av RFSL Rådgivningen Skåne tillsammans med RFSL Göteborg, RFSL Stockholm och RFSL på nationell nivå med finansiering från USA:s ambassad i Sverige.

Vad är bi+?

Bi+ används som ett paraplybegrepp för personer som attraheras av personer av olika kön. Till exempel personer som är bi, pan eller queera.

Malmö

Bi+ Forum Connectivity and Creativity
30/9, 10-17
Stora salen, Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö
Tillgänglighet: Elite Hotel Savoy är tillgängligt.

Välkommen till Sveriges första internationella bi+ forum! Forumet syftar till att öka kunskapen kring bi+ frågor och uppmärksamma bi+ communityt. Vi kommer titta på kopplingen mellan kreativitet och välbefinnande samt utmana stereotyper om sexualitet i mainstream såväl som i hbtqi-sammanhang. Låt oss föreställa oss en framtid där identiteter inte begränsas av kategorier utan berikas av förmågan att uttrycka begär och sig själv fritt.

För dig som är hbtqi, aktivist, eller möter hbtqi-personer i din yrkesroll.

Läs hela programmet här (öppnas i separat fönster).

Är du taggad?

Bild på Robyn Ochs och Ritch Savin-Williams, som håller pass under kvällen.

Göteborg 

Bi+ Sexuality, Connectivity and Creativity
3/10, 18:00-21:00

Workshop Beyond Binaries med Robyn Ochs
Föreläsning om bi+ unga med Ritch Savin-Williams

Plats: Regnbågshuset, Barlast
Tillgänglighet: Regnbågshuset är tillgängligt. Hiss och stortoa finns, hörslinga finns dock inte.

Tycker du att bi, pan och queer borde uppmärksammas mer? Det gör vi också! Därför vill RFSL passa på att bjuda in er till en magisk kväll med workshop av Robyn Ochs, välkänd Bi+ aktivist, och en föreläsning med Ritch Savin-Williams, professor emeritus i utvecklingspsykologi vid Cornell University, specialiserad i unga hbtq-personers identitetsutveckling. Kvällen handlar om att utforska och förstå språk, sexualitet och identitet bortom binären. 

Eventet är för dig som faller in under paraplybegreppet bi+, alltså attraheras av personer av olika kön. Även du som är aktivist, allierad eller möter bi+ personer i din yrkesroll är välkommen!

Är du taggad?

Obs! Eventet sker på engelska.

Organiseras av:
RFSL Rådgivningen Skåne och RFSL Göteborg.
Med finansiering från USA:s ambassad i Sverige

Bild på Robyn Ochs och Ritch Savin-Williams, som håller pass under kvällen.

Stockholm

Bi+ Sexuality, Connectivity and Creativity
5/10 18.00-21.00

Workshop Beyond Binaries med Robyn Ochs

Föreläsning om bi+ unga med Ritch Savin-Williams

Plats: ABF Huset, Sandlersalen
Tillgänglighet: ABF-huset är tillgängligt. Lokalen har hiss, stortoa och det finns hörslinga.

Tycker du att bi, pan och queer borde uppmärksammas mer? Det gör vi också! Därför vill RFSL passa på att bjuda in er till en magisk kväll med workshop av Robyn Ochs, välkänd bi+ aktivist, och en föreläsning med Ritch Savin-Williams, professor emeritus i utvecklingspsykologi vid Cornell University, specialiserad i unga hbtq-personers identitetsutveckling. Kvällen handlar om att utforska och förstå språk, sexualitet och identitet bortom binären. 

Eventet är för för dig som faller in under paraplybegreppet bi+, alltså attraheras av personer av olika kön. Även du som är aktivist, allierad eller möter bi+ personer i din yrkesroll är välkommen!

Är du taggad?

Obs! Eventet sker på engelska.

Organiseras av: 
RFSL Rådgivningen Skåne och RFSL Stockholm
Med finansiering från USA:s ambassad i Sverige.