Är du vår insamlingskonsult?

RFSL

Vill du bidra till en jämlik värld där alla hbtqi-personers mänskliga rättigheter respekteras och ingen lämnas utanför? Är du erfaren inom insamlingsarbete? Då kan det vara dig vi söker!

Insamlingsstiftelsen RFSL är en unik aktör som möjliggör hbtqi-arbete lokalt, nationellt och internationellt. Insamlingsstiftelsen är en del av RFSL, Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners, queeras och intersexpersoners rättigheter. Tillsammans med vårt utbildningsbolag RFSL Utbildning AB är vi över 50 anställda på RFSL:s förbundskansli.

Då vår insamlingschef går vidare till nya utmaningar behöver vi stärka upp vår kommunikationsenhet med en erfaren insamlingsspecialist som kan arbeta med vårt insamlingsarbete. Kommunikationsenheten består för närvarande av nio personer och jobbar med kommunikation i sociala medier och press men också påverkan samt föreningsutveckling.

Tillsammans med kollegorna i organisationen blir din uppgift framförallt att:

  • Utveckla interna rutiner och arbetssätt inom området
  • Stärka arbetet med att återvärva och värva medlemmar
  • Stärka arbetet med att återvärva och värva månadsgivare

Du ska ha gedigen erfarenhet av CRM-system, det är meriterande om du är van vid att arbeta med Salesforce. Erfarenhet av Adoveo är meriterande; likaså är erfarenheter av arbete med företagssamarbeten, internationellt perspektiv, filantropi och stiftelser meriterande.

Uppdraget är för perioden november 2023 till april 2024, med möjlighet för förlängning. Vi bedömer att en omfattning på 30-50% behövs för uppdraget, ange dina önskemål om omfattning samt information om när du är tillgänglig i ansökan.

Skicka din ansökan i form av CV samt anspråk på ersättning till stiftelsen@rfsl.se nu eller senast 4 november. Vi vill starta snabbt och kommer hantera ansökningar löpande.

RFSL är en inkluderande arbetsgivare och välkomnar alla sökande. Vi har vårt förbundskansli i centrala Stockholm men många kollegor jobbar mer eller mindre på distans.

En förutsättning för att utföra ett framgångsrikt arbete inom organisationen är att du har förståelse för och grundade kunskaper om antirasism, feminism, hbtqi-frågor och/eller andra samhällspolitiska frågor. Vi förutsätter att du delar RFSL:s antirasistiska och feministiska värderingar.

Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor?
Kontakta: Felix König, kommunikations- och påverkanschef (felix.konig@rfsl.se) eller Fredrik Nilsson, tf. verksamhetschef och insamlingschef (fredrik.nilsson@rfsl.se)