Transformering – information och stöd

TransRFSL

Transformering.se är en hemsida som drivs av RFSL och RFSL Ungdom. Där hittar du bland annat information om transbegrepp, rättigheter, relationer samt hur den könsbekräftande vården fungerar.

Transformering.se vänder sig till transpersoner i alla åldrar, personer osäkra på sin könsidentitet, närstående till transpersoner och personer som möter transpersoner i sitt arbete eller i sitt ideella engagemang. På hemsidan finns mängder av fakta om trans. Vi har även en mejladress dit du kan vända dig för information och stöd.

Vi tar årligen emot omkring 1000 mejl som bland annat kretsar kring identitet, relationer, mående, bemötande och rättigheter. Vi erbjuder stöd, rådgivning och information via mejl. Om man behöver mer än mejlkontakt tipsar vi om andra verksamheter att vända sig till, t.ex. inom hälso- och sjukvården eller olika delar av civilsamhället.

Har du frågor om trans, könsidentitet eller könsbekräftande vård? Vill du prata med någon om ämnen som rör trans? Mejla oss på info@transformering.se. Du kan självklart vara anonym.

Transformering drivs gemensamt av RFSL och RFSL Ungdom.