Medlemsförmåner

MedlemRFSL

Som medlem är du med och förändrar världen till det bättre för hbtq-personer. Med ditt stöd kan vi tillsammans vara stolta för den förändring vi gör! För att ge tillbaka till våra medlemmar försöker vi här visa lokala och nationella medlemsförmåner, har du ett företag som vill möjliggöra förmånliga upplevelser för RFSL:s medlemmar? Kontakta Fredrik Nilsson; fredrik.nilsson@rfsl.se.

GazeNet – En regnbågsfärgad värld av film

GazeNet är Sveriges och nordens allra första streamingtjänst med HBTQ-inriktning. Enkelt uttryckt, en Queer filmtjänst som tillhandahåller ett stort utbud av regnbågsfärgade filmer och dokumentärer från hela världen.

Just nu – Halva priset i två månader!
Ett abonnemang hos GazeNet kostar 99 kr per månad och har ingen bindningstid. GazeNet erbjuder nu 50% rabatt på de första två månaderna till alla RFSL-medlemmar under som aktiverar värdekoden under december månad. För att få rabatten så skriver man in nedan värdekod när man registrerar konto hos oss, alternativt om man redan har abonnemang så uppdaterar man kontot med samma kod.
Värdekoden är: RFSL2016
Läs mer på www.gazenet.se

Om GazeNet
Filmtjänsten drog igång under Stockholm Pride 2016 och initiativet kommer från Jimmy Sehlin som tillsammans med sin sambo, dragshowartisten Conny Bäckström, startade GazeNet då de tyckte att både tiden och tekniken var mogen för att introducera HBTQ-film både lagligt och för en bred publik på den svenska marknaden.

Under hösten så har plattformen fortsatt att utvecklas och i november så utökades utbudet med en helt ny kategori, nämligen Kortfilmer. De 12 första filmerna som släpptes var alla svenskproducerade.

Under december får flera tunga filmtitlar premiär, bland annat den helt nya PARIS 05:59 – THEO & HUGO som bl.a. visades på Stockholms filmfestival. Det uppmärksammade lesbiska dramat LIZ IN SEPTEMBER. Svenskproducerade klassiska dokumentären VÄNINNOR från 1996. Nu har GazeNet även köpt in Ang Lees Oscarbelönade klassiker BROKEBACK MOUNTAIN som har premiär dagen före Julafton.

Jimmy Sehlin: GazeNet vänder sig till alla människor med ett öppet och nyfiket sinne. Unga som gamla. Gay som straight. Alla är välkomna hos oss. Vi är ett litet svenskt företag som drivs av hbtq-personer och det är självklart viktigt för oss att kunna bidra till att lyfta fram och normalisera hbtq-människors situation i samhället. Vi hoppas att vår plattform med dess specifika innehåll är ett tydligt ”statement” som visar det.

Vi är samtidigt ett politiskt oberoende och kommersiellt företag som verkar i underhållningsbranschen och det är nöjesfaktorn som är själva grunden i vår verksamhet. Vi varken driver eller tar ställning i politiska frågor. GazeNet handlar framförallt om film och underhållning i alla dess former och vårt främsta uppdrag är att leverera ett varierat utbud av färgstarka historier som både roar och oroar men också utmanar, provocerar och berör.

Läs mer på www.gazenet.se eller kontakta oss på hello@gazenet.se
Välkommen till vår regnbågsfärgade värld av film!

// Jimmy och Conny, gazenet