Hej medlem!

MedlemRFSL

Här kan du som medlem läsa mer om hur RFSL hanterar personuppgifter, hur ditt medlemskap gör skillnad och se förmåner du som RFSL-medlem har samt mer information om ditt medlemskort.

För att alla som vill ska vara medlemmar även 2018 sker under december 2017 en fakturering av medlemsavgift för 2018 per post, e-post och sms. Genom att betala den fakturan förlängs medlemskapet till 2018-12-31 för både dig som har betalt din medlemsavgift under 2017 som de som av olika skäl ännu inte betalat 2017 års medlemsavgift.

RFSL har nyligen bytt medlemsregister, ett utvecklingsarbete som pågår och som åter aktualiseras för att RFSL ska matcha de nya reglerna för personuppgiftshantering som träder i kraft våren 2018. Under slutet av 2017 har vi lanserat funktionen “Min sida” där du når dina medlemsuppgifter, kan se din medlemsfaktura och ladda ner ditt digitala medlemskort; för att du ska kunna få tillgång till “Min sida” måste vi ha ditt mobiltelefonnummer och din epostadresss, skicka det tillsammans med ditt medlemsnummer och eventuellt andra frågor, till medlemskap@rfsl.se så ska vi göra vad vi kan för att svara dig och uppdatera din profil.

Tack för att du är med och gör RFSL bättre!

Fredrik Nilsson, Medlemschef
fredrik.nilsson@rfsl.se