RFSL Kontakta oss Kontakta oss EN
RFSL

Medlemsförmåner

Som medlem är du med och förändrar världen till det bättre för hbtq-personer. Det vill vi gärna försöka belöna dig för. På denna sida finns de medlemsförmåner samlade som du kan utnyttja som medlem i RFSL.

RFSL Digital Forum 2020

Välkommen till RFSL:s digitala program för hösten 2020! RFSL Digital Forum 2020 är en samling föreläsningar, seminarier, kurser, webbinarier, samtal…

Våra avdelningar

RFSL:s avdelningar finns i alla län och dessutom finns ett ungdomsförbund. Avdelningarna finns från Malmö i söder till Norrbotten i norr. Avdelningarna driver självständigt sin verksamhet…

ENGAGERA DIG

Det finns många möjligheter att engagera sig i RFSL. Våra avdelningar finns över hela landet, och anordnar många olika aktiviteter.

Projektet Stolt

Här finns all information om projektet Stolt som handlar om hbtq-historia. RFSL driver projektet tillsammans med Svenska PostkodStiftelsen.

Pridemanualen

Här hittar du pridemanualen som vänder sig till alla som arbetar med pride eller funderar på att starta en pridefestival.

En Blommande Priderörelse

RFSL stod bakom Homosexuella Frigörelseveckan 1979 och senare Stockholm Pride. Under 2015 och 2016 stärkte RFSL samarbetet mellan olika Pridefestivaler genom projektet En Blommande Priderörelse, med stöd från PostkodLotteriets Kulturstiftelse .

Min sida

(Öppnas i ett nytt fönster)
Här kan du som medlem logga in, ändra adressuppgifter och kontaktvägar. Logga in med den e-postadress och det mobilnummer som du angav när du blev medlem. Om du aldrig angett e-postadress eller mobilnummer kan du kontakta medlemskap@rfsl.se för att få dina uppgifter tillagda!

STARTA EN NY AVDELNING

Saknas RFSL på din ort? Är ni några stycken som vill börja jobba inom RFSL? Då finns en möjlighet att bilda en RFSL-avdelning.

Hej medlem!

Här kan du som medlem läsa mer om hur RFSL hanterar personuppgifter, hur ditt medlemskap gör skillnad och få mer information om ditt medlemskort.

RFSL och dina personuppgifter

I dataskyddsförordningen (GDPR) finns regler om hur och när en får behandla personuppgifter. Som medlem i RFSL och RFSL Ungdom hanteras dina personuppgifter i RFSLs medlemsregister…