RFSL Kontakta oss Kontakta oss EN
RFSL

Projektet Stolt

Här finns all information om projektet Stolt som handlar om hbtq-historia. RFSL driver projektet tillsammans med Svenska PostkodStiftelsen. Missa inte konferensen helgen 3-4 november – Årets stoltaste helg!

Medlemsförmåner

Som medlem är du med och förändrar världen till det bättre för hbtq-personer. Det vill vi gärna försöka belöna dig för. På denna sida finns de medlemsförmåner samlade som du kan utnyttja som medlem i RFSL.

Hej medlem!

Här kan du som medlem läsa mer om hur RFSL hanterar personuppgifter, hur ditt medlemskap gör skillnad och få mer information om ditt medlemskort.

ENGAGERA DIG

Det finns många möjligheter att engagera sig i RFSL. Våra avdelningar finns över hela landet, och anordnar många olika aktiviteter.

Min sida

Här kan du som medlem kunna logga in, ändra adressuppgifter och kontaktvägar. Logga in med den e-postadress och det mobilnummer som du angav när du blev medlem. På din sida kan du även ladda hem ditt medlemskort!

Våra avdelningar

RFSL:s avdelningar finns i alla län och dessutom finns ett ungdomsförbund. Avdelningarna finns från Malmö i söder till Norrbotten i norr. Avdelningarna driver självständigt sin verksamhet…

STARTA EN NY AVDELNING

Saknas RFSL på din ort? Är ni några stycken som vill börja jobba inom RFSL? Då finns en möjlighet att bilda en RFSL-avdelning.

RFSL och dina personuppgifter

I dataskyddsförordningen (GDPR) finns regler om hur och när en får behandla personuppgifter. Som medlem i RFSL och RFSL Ungdom hanteras dina personuppgifter i RFSLs medlemsregister…