Transkalendern 2021

Idrott och fritidRFSLFoto: Tony Jageteg

Nu kan du köpa årets Transkalender! 2021 års tema är idrott.

Transkalendern 2021 är ett samarbete mellan RFSL:s projekt Idrott för alla kroppar och RFSL Stockholm. Årets transkalender har för första gången ett specifikt tema; idrott.

Du hittar den här och på utvalda platser i landet. 

Med kalendern vill vi inspirera, hylla och belysa. Inspirera till rörelse, hylla de transpersoner som går i bräschen inom sina sporter genom att tävla, träna andra eller vara aktiva och belysa transpersoners villkor inom idrotten.

FN:s globala mål och Agenda 2030 syftar till att alla människor ska kunna leva sina liv till fullo och kunna utnyttja sin fulla potential. I den svenska tolkningen anses transpersoner vara en särskilt relevant målgrupp.

Var med och lyft transpersoners rättigheter och möjligheter till gemenskap, aktivitet och hälsa och var med och jobba för de globala folkhälsomålen.


Var med och lyft transpersoners rättigheter och möjligheter till gemenskap, aktivitet och hälsa och var med och jobba för de globala folkhälsomålen.

Köp Transkalendern 2021 – Tema Idrott till dig själv, som gåva eller till lokalen! Genom att sprida produkten gör du frågan mer synlig! 

Delar av överskottet går till RFSL Stockholms arbete för transpersoners psykosociala hälsa. Försäljningen av kalendern bidrar också till sydafrikanska TransActives arbete för idrottande kvinnor med transerfarenhet.

Vill du bli återförsäljare av Transkalendern 2021 – Tema Idrott?
Kontakta: transkalendern2021@gmail.com.