Fototävling!

AvdelningarRFSL

Delta i en nationell fototävling, vinn suveräna priser och hjälp RFSL på samma gång!

I syfte att samla bilder på lokala aktiviteter anordnar RFSL en fototävling. Vi vill ha era bästa bilder på avdelningsaktiviteter, människor, aktivister, gräsrötter och saker som ni gör eller som finns lokalt. Vi söker efter bilder som visar livet, verkligheten och aktivismen i RFSL:s avdelningar. Motiv som väcker känslor och som fångar blicken. 

Tävla i två kategorier

Individuellt pris och pris till avdelningen med flest bra bilder. Tävlingen pågår till 6 augusti och en omutlig jury beslutar sedan vilka bilder och fotografer som vunnit, så börja fotografera och gräva i era arkiv nu!

Pris: Enskild fotograf

Ett års medlemskap med obegränsad tillgång till Sveriges bästa onlinekurser för fotografer på www.moderskeppet.se

moderskeppet-logga

Pris: RFSL-avdelning

Avdelningen med flest bra bilder per medlem vinner fem licenser till RFSL:s webbutbildning att använda i sin verksamhet att utbilda en organisation lokalt!

Juryn består av

Mathilda Piehl, Kommunikationschef RFSL
Linnea Risinger,  Föreningsutvecklare
Carlos Diaz, Utbildare
Tine Alavi, Newcomers Ung och filmare
David Lagerlöf, fotograf på  EXPO

Delta i tävlingen

Skicka in en eller flera bilder till fototavling@rfsl.se och ange ditt namn, mobilnummer, e-post och eventuell RFSL-avdelning. Om fotografen är någon annan än du ska du även skicka namn på och kontaktuppgifter till hen. Tänk på att bilden behöver ha upplösning som klarar av tryck. Tävlingen pågår fram till 6 augusti.

Kolla så att eventuella personer på bilden är okej med att den är uppe på nätet och i andra publikationer. När du skickar eller postar bilden ger du över bilden och rättighet att använda den till RFSL. Läs de fullständiga reglerna nedan!

Tävlingsregler

När du skickar in din bild för att delta i tävlingen ger du RFSL rätten att använda den i redaktionella sammanhang, i marknadsföringsammanhang, för internetpublicering och i tryckt material av RFSL. Du godkänner att ditt namn får nämnas i anslutning till bilden. RFSL kommer inte att sälja bilden vidare.

Du bekräftar att det är du som har tagit bilden, eller att den som har tagit bilden har godkänt användandet av bilden i tävlingen. Alla eventuella personer på bilden måste ge sitt samtycke för att bilden ska få vara med i tävlingen. Det är fotografens ansvar att inhämta samtycke från personerna som är avbildade. Är det ett ansikte på bilden, se till att kolla så att eventuella personer på bilden är okej med att den är uppe på nätet och i andra publikationer.

För att delta i tävlingen måste du uppge e-post och telefonnummer, så att vi kan kontakta dig om du vinner. Registrerade personuppgifter kommer endast att användas i samband med administration av tävlingen, behandlas enligt PUL, är inte tillgängliga för utomstående och raderas omedelbart efter att vinnarna har utsetts. Vinnarna är själva ansvariga för att betala eventuella skatter och utgifter som kan tillkomma. Vid deltagande anses tävlingsreglerna vara lästa och godkända.

Dela gärna tävlingen i sociala medier på instagram eller facebook och och hashtagga med #RFSL #fototavling