Marknadsförare till RFSL

Jobba hos ossRFSL

RFSL söker driven marknadsförare med erfarenhet av att skapa engagemang och driva digital insamling.

Om rollen

I rollen som marknadsförare kommer du ha ett övergripande ansvar för att stärka upp arbetet med insamling, engagemang och kommunikation. Dina arbetsuppgifter kommer i stora drag handla om att:

  • Planera och producera annonser och kommunikation till digitala annonser, print och sociala medier.
  • Utveckla vår synlighet, maximera effekten av vårt starka varumärke och marknadsföring i externa digitala kanaler som sociala medier.
  • Delta i arbetet med att synliggöra våra ändamål och verksamheter i våra ägda, förtjänade och köpta kanaler samt genom tekniska lösningar och interna samarbeten.
  • Arbetet genomförs i nära samarbete med kommunikationschef och andra kollegor inom kommunikation samt med respektive team för att uppnå insamling.

Om dig

Vi ser gärna att du har flera års praktisk erfarenhet av marknadsföring och insamling i främst digitala kanaler. 

Som person är du självständig samtidigt som du trivs med att jobba i team och du är resultatfokuserad och initiativtagande. Du är analytisk, nyfiken, uppskattar att lära dig nya saker och att gräva ner dig i information, data och funktioner och att få konkreta, mätbara resultat!

Vi ser förstås också att du är intresserad av de frågor som RFSL arbetar med samt att du delar våra feministiska och antirasistiska värderingar. 

Vana av arbete med hbtqi-frågor, normkreativitet, SEO, Google Ad Grants, Salesforce, Adobe samt WordPress är meriterande precis som erfarenhet från ideell sektor.

RFSL ser bland annat att jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell bredd är viktig för vårt arbete och vi är en människorättsorganisation som är emot alla former av diskriminering.

Vårt erbjudande

RFSL är en arbetsgivare där vi månar om våra medarbetares välmående och utveckling. Hos oss blir du en del av ett expansivt team där vi värdesätter stor flexibilitet, professionalitet och eget ansvar i en ideell organisation som dagligen gör skillnad för hbtqi-personer i Sverige och internationellt. 

En karriär hos oss innebär bland annat:

  • Ett stimulerande jobb i en spännande miljö med engagerade kollegor
  • Tjänstepension, föräldralön och många andra kollektivavtalade förmåner
  • Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och hur RFSL jobbar såväl internt som externt
  • Möjlighet att stärka mänskliga rättigheter och demokratiska värden – ett arbete som blir allt viktigare i ett hårdnande samhällsklimat

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid med tillträde omgående. Anställningen inleds med sex månaders provanställning. Vi ser gärna att du lämnar din ansökan snarast möjligt då vi gör urval löpande.

Tjänsten är placerad på RFSL:s huvudkontor i centrala Stockholm och vi omfattas av Bransch och löneavtalet Ideella och Idéburna Organisationer mellan Arbetsgivaralliansen och Unionen/Vision/Akademikerförbundet.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, snarast möjligt då vi rekryterar löpande. Använd adressen jobb@rfsl.se och märk din ansökan med ”Marknadsförare till RFSL”. Sista ansökningsdag är den 9 november.

Kontakt

HR-ansvarig Aleksandra Karanovic
aleksandra.karanovic@rfsl.se, 073-230 02 22

Facklig representant (Unionen) är Kristina Ullgren
kristina.ullgren@rfsl.se, 08-501 62 912

Om oss

RFSL är Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras och intersexpersoners rättigheter. Tillsammans är vi över 50 anställda på RFSL:s förbundskansli som är verksamma inom olika områden.