RFSL Second Hand – Recycle the Rainbow

Recycle the Rainbow är RFSL:s Second Hand-butik som vid olika tillfällen dyker upp runtom i landet! Recycle the Rainbow anordnas i samarbete med Newcomers, och alla intäkter från försäljningen går till Newcomers arbete med att hjälpa och stödja asylsökande och papperslösa hbtq-flyktingar i Sverige.

Intäkterna från Recycle the Rainbow går till Newcomers medlemmar i form av exempelvis månadskort i kollektivtrafiken, boende vid krissituationer och juridiska ombud.

Recycle the Rainbow har under 2015 huserat på bl.a. Lila Shala på Gotland under Almedalsveckan samt på Kulturhuset i Stockholm under Stockholm Pride och Eurogames 2015. För aktuella datum, se gärna Recycle the Rainbows Facebooksida eller Newcomers Facebooksida då vi där löpande annonserar nya datum.

Har du kläder och böcker av god kvalitet som du har älskat (men inte längre vill ha) som du vill donera? Vi tar gärna emot dem! Lämna gärna hela och rena artiklar i RFSL:s reception på Sveavägen 59 i Stockholm. Vi tar emot artiklar vardagar mellan kl. 9-18.

För mer information om Recycle the Rainbow, hur en blir volontär eller stödjer oss, vänligen kontakta oss.

Kontakt

Recycle the Rainbow

Telefon: +46 73 546 03 86
E-post: popup@rfsl.se

Newcomers

Telefon: +4673-509 17 27
E-post: newcomers@rfsl.se