RFSL Logotype

 

 

RFSL Skaraborg kallar härmed till Extra årsmöte söndagen den 30/11 kl 14.00 i Föreningslokalen, Stenvägen 4 F Skövde

Dagordning för det extra årsmötet

Välkommen till RFSL Skaraborg

 

 

25:e oktober kl 13-16 Café T Med "T" i centrum samlas vi för samtal i en trevlig gemenskap. Alla är välkomna. För den som av någon orsak inte vill vistas utomhus i sin transidentitet finns möjlighet att byta om i våra lokaler.

8:e november kl 14:30 Carpe Cultumträff för HBTQ-personer Vi träffas,minglar,fikar och ser filmen "Fyra år till", en komedi av Tova Magnusson (Plats Stenvägen 4 F)

25:e november kl 18-21 Temakväll om HBTQ på Medborgarskolan

27:e november Gaykryssning med TallinkSilja

För medlemmmar i RFSL Skaraborg erbjuder vi resa i minibuss T/R Skövde Resecentrum-TallinkSilja Stockhom (Frihamnen). Pris per biljett endast 100 kr. Vi har 20 biljetter så först till kvarn.

För info och bokning av bussresan maila marcus@skaraborg.se

För info och bokning av hytt och båtbiljett se www.tallinksilja.com/sv/web/se/candy-christmas-cruise

 

 


 

 

Kondomprenumeration

Vi har nu startat upp vår kondom prenumeration igen. Vi skickar ut kondomer och glidmedel en gång i månaden. Projektet gåt ut på att öka kondomanvändandet framför allt i Skaraborg. Är du intresserad av att få ett kondompaket hemskickat så skicka ett mail till maria@skaraborg.rfsl.se mailet ska innehålla namn och adress. Du kan när som helst avbryta din prenumeration.

 

 

 

Jag är Den Rosa Elefanten. Jag är ganska mångsidig.

Dels så är jag ett projekt som Skövde Kulturhus, RFSL Skaraborg, Slöjd i Väst, Stadsmuseet i Skövde och Svenska Kyrkan i Skövde driver tillsammans.

Jag kom till för att alla de vill jobba för att synliggöra hbtq-frågor i, och runt, Skövde. I det projektet kommer jag göra en massa saker. Jag ska till ett gymnasium och prata religion och hbt, jag ska hålla föreläsningar, visa lite filmer och annat roligt!

Men jag är inte bara projekt. Jag är också en fin symbol som kommer användas på hemsidor och i program för att visa när något har hbtq-inriktning. Så håll utkik efter mig! Gör du något som har den inriktningen så får du gärna klistra dit mig så det syns! Jag vill gärna finnas med på många ställen.

Senast ändrad 23 Okt 2014
© RFSL 1996-2014 | Vid synpunkter på sajten kontakta oss