RFSL Logotype

 

 

Nästa styrelsemöte är lördagen den

13/9 kl 1300

 

 

HBTQ-dagarna i Skövde 19 – 21 september 2014

Välkommen till RFSL Skaraborg

 

 

"11:e september kl 19.00

Vi får besök av konstnären Anastasia Vepreva från S:t Petersburg, Ryssland. Anastasia arbetar med queerfrågor utifrån konst och samhälle, och kommer berätta om sitt arbete och sin utställning på Skövde konstmuseum,där hon har gästateljé i oktober-november.

Samtalsledare: Anna-Viola Hallberg

curator AiR Skövde

Mer Anastasia Vepreva: http://skovde.se/airskovde

Varmt välkomna till föreningslokalen på Stenvägen 4 F i Skövde."

 

Kondomprenumeration

Vi har nu startat upp vår kondom prenumeration igen. Vi skickar ut kondomer och glidmedel en gång i månaden. Projektet gåt ut på att öka kondomanvändandet framför allt i Skaraborg. Är du intresserad av att få ett kondompaket hemskickat så skicka ett mail till maria@skaraborg.rfsl.se mailet ska innehålla namn och adress. Du kan när som helst avbryta din prenumeration.

 

 

 

Jag är Den Rosa Elefanten. Jag är ganska mångsidig.

Dels så är jag ett projekt som Skövde Kulturhus, RFSL Skaraborg, Slöjd i Väst, Stadsmuseet i Skövde och Svenska Kyrkan i Skövde driver tillsammans.

Jag kom till för att alla de vill jobba för att synliggöra hbtq-frågor i, och runt, Skövde. I det projektet kommer jag göra en massa saker. Jag ska till ett gymnasium och prata religion och hbt, jag ska hålla föreläsningar, visa lite filmer och annat roligt!

Men jag är inte bara projekt. Jag är också en fin symbol som kommer användas på hemsidor och i program för att visa när något har hbtq-inriktning. Så håll utkik efter mig! Gör du något som har den inriktningen så får du gärna klistra dit mig så det syns! Jag vill gärna finnas med på många ställen.

Senast ändrad 28 Aug 2014
© RFSL 1996-2014 | Vid synpunkter på sajten kontakta oss