RFSL Logotype

Välkommen till RFSL Skaraborg

 

 

Hej Medlemmar!

RFSL Skaraborg budade hem auktion "Livet är en schlager" - kväll tillsammans med Jonas Gardell för 18,199kr.  Musikhjälpen Sverige Radio, pengarna går till ändamålet att stoppa spridningen av HIV. Vilket vi arbetar för på lokal som regional nivå i hela Skaraborg.

Syftat är att öka kondomprenumerationen i Skaraborg bla. och att få fler medlemmar till oss med målet att få fler aktiva på sina egna vilkor. Inte minst Coulor of Love, säkrare sex och skolinformation är viktiga inslag i vår verksamhet.

Vi ser gärna att några medlemmar önskar delta och ordna med fester eller kanske en PUB/café- kväll i månaden.

Vi kommer att lotta ut dessa två biljetter bland våra medlemmar den 15/3-15. (Styrelsen och aktiva medlemmar/anställd får ej delta).

Vad får du som vinner lottningen?

Du, två medlemmar får en varsin teatermeny/middag på Cirkus Resturang. När så är dags för föreställningen får ni sällskap av Jonas Gardell. I pausen får ni gå backstage för ett glas bubbel och hälsa på "the stars". Resa till och från Stockholm ingår ej i vinsten.

Förnya ditt medlemsskap och peppa gärna vänner och bekanta att gå med. HBTQ-personer som hetero-bekanta som stödjer oss.
Ung som gammal tillsammans är vi starka och vi gör "livet till en schlager" .

 

 

 

 

Kondomprenumeration

Vi har nu startat upp vår kondom prenumeration igen. Vi skickar ut kondomer och glidmedel en gång i månaden. Projektet gåt ut på att öka kondomanvändandet framför allt i Skaraborg. Är du intresserad av att få ett kondompaket hemskickat så skicka ett mail till maria@skaraborg.rfsl.se mailet ska innehålla namn och adress. Du kan när som helst avbryta din prenumeration.

 

 

 

Jag är Den Rosa Elefanten. Jag är ganska mångsidig.

Dels så är jag ett projekt som Skövde Kulturhus, RFSL Skaraborg, Slöjd i Väst, Stadsmuseet i Skövde och Svenska Kyrkan i Skövde driver tillsammans.

Jag kom till för att alla de vill jobba för att synliggöra hbtq-frågor i, och runt, Skövde. I det projektet kommer jag göra en massa saker. Jag ska till ett gymnasium och prata religion och hbt, jag ska hålla föreläsningar, visa lite filmer och annat roligt!

Men jag är inte bara projekt. Jag är också en fin symbol som kommer användas på hemsidor och i program för att visa när något har hbtq-inriktning. Så håll utkik efter mig! Gör du något som har den inriktningen så får du gärna klistra dit mig så det syns! Jag vill gärna finnas med på många ställen.

Senast ändrad 16 Dec 2014
© RFSL 1996-2014 | Vid synpunkter på sajten kontakta oss