Vem vill du nominera inför årets styrelse?

Vill du själv eller känner du någon som skulle passa perfekt?

I år väljer vi in

 

Ny ordförande, ledamöter (1-3 personer), revisorer ( två stycken), VB (1 person) 

 

VB kan kontaktas via mail:

 

jenny_glinning_48(at)hotmail.com

stine.stokkan(at)hotmail.com

 

 


Kallelse till årsmöte 2014 den 22 mars.

 

Den 22 mars kl. 11 samlas vi för ett kortare mingel på Sveavägen 59. Kl 12 startar årsmötet med ett föredrag från SDR om deras visioner om "Nya Vindar". 

 

Men boka även in fredagkvällen, då vi i RFSL Regnbågen bjuder in till ett samtalforum om begreppet Queer. Vi har diskussionen på Sveavägen 59 kl. 19.00. Varmt välkomna. 

 

Efter årsmötet hålls ett mingel till, från 19.00 till 24.00 på "hörnet", vid Thorildsplan. Där finns det möjlighet att diskutera årsmötet, ge förslag till nya styrelsen samt att umgås med vänner, både gamla som nya. Varmt välkomna säger vi i styrelsen för RFSL Regnbågen. 

 

2014 - Året med möjligheter? 

Nu har året börjat ordentligt. De flesta är tillbaka i sina vanliga sysslor och vardagen är tillbaka. Även om julen och nyåret var snöfritt, så hoppas vi att alla medlemmar haft en avkopplande ledighet samt fått möjlighet att återfå krafter inför det kommande året. 

Vi i styrelsen hoppas att detta året innebär fler möjligheter än föregående och att vi alla fortsätter att kämpa för en starkare förening och att vi behåller sammanhållningen som finns i communityt. 


Informellt medlemsmöte

Klicka här 

 

Nyheter

Klicka här 

 


Presentation av RFSL Regnbågens styrelse

Klicka här