Konsten att suga kuk

Gör det skönare

Hur man gillar att suga eller bli avsugen skiljer sig åt. Det är svårt att säga vad som är den ultimata avsugningen utan man får testa sig fram. Lyssna på personen du suger av, andning och stön brukar avslöja om det du gör är skönt.

 

Det gäller dig som blir avsugen också, såvida du inte bara ligger skönt tillbakalutad och får en skön kukbehandling. Finns det något du kan göra som gör det ännu skönare för den som suger? Leka med personens bröstvårtor, smekningar eller ett fast nackgrepp och hårt munknull?

 

Ett tips när man suger kuk är att göra det lite varierat. Testa olika tempon, ta kuken lite olika djupt. Ibland slicka med spetsig hård tunga, ibland med mjuka läppar.

 

Prova att ta ett stadigt grepp om pungen och dra lätt nedåt och bakåt samtidigt som du suger eller slickar. Glöm inte att pungen ofta är en känslig del på kroppen, precis som området mellan pungen och rövhålet. Ett finger i analen, stimulerandes p-punkten kan även det vara något som gör sexet ännu skönare.

 

Kräkreflexer är ett gissel för många och om man känner av det beror på kukstorlek, hur djupt man suger och dagsformen. Glöm inte att kuksugning inte är en tävling. Märker du att personen som suger av dig får kväljningar när du munknullar personen, ta det lite lugnt.

 

De flesta uppskattar inte att man använder tänderna vid en avsugning. Men tänder är inte alltid dåliga, vad händer om du nafsar lite i förhuden, i strängen?

 

Gillar du att ta kuken djupt men att det liksom tar stopp, testa att sug av killen i olika vinklar. Många upplever att man kan ta den djupare om man ligger som i en 69:a.

 

När du suger av någon, var har du blicken? Stirrar du girigt på kuken eller ger du kåta blickar till personen du suger av? Tittar du snubben i ögonen så är det lättare för dig att se hur mycket han uppskattar dina färdigheter..

Gör det säkrare

Att suga kuk utan kondom innebär alltid en liten risk för överföring av hiv. För att minska den risken bör du undvika sperma i munnen när du suger. Försatsen kan, precis som sperma, innehålla hiv-virus. Att suga kuk eller bli avsugen utan kondom kan leda till överföring av könssjukdomar som tex gonorré och syfilis även om man inte tar sperma i munnen. Använd kondom om du vill vara riktigt säker.

 

Att bli avsugen utan kondom innebär en mycket liten risk för överföring av hiv. Var vaksam på sår på kuken eller obehandlade könssjukdomar, oavsett om du suger eller blir avsugen.

 

Har du sår i munnen eller nyligen borstat tänder eller använd tandtråd bör du vara försiktig, det underlättar för en eventuell överföring av hiv-viruset. Får du sperma i munnen, spotta!

 

Glöm inte att de flesta som får hiv får det av någon som inte vet att den bär på viruset. Njut av stunden. Ta hand om dig själv och de du har sex med.