Föra in leksaker - slappna av


Leksaker

Det är viktigt att du känner till hur din röv ser ut inuti. Se anatomidelen i början av manualen. Det finns en uppsjö av möjligheter när du skall välja vad du vill stoppa upp . Till att börja med är det bra att använda något som inte är stort eller grovt. Se till att föremålet har en rundad topp och inte några vassa kanter. Använd en buttplug eller en dildo med bred bas för att undvika att den försvinner upp i tarmen. Tvätta alltid leksakerna med tvål och ljummet vatten när du lekt färdigt.
Leksaker kan lätt sugas in och försvinna upp i tarmen med svåra operationer som följd. Skulle olyckan vara framme och leksaken ”försvinner” så sätt dig på huk och pressa, ungefär som när du går på toaletten. Kommer den inte ut uppsök omedelbart sjukhus.
rätt införd leksak
Rätt införd leksak ger dig ökad njutning

Slappna av

Tryck försiktigt in leksaken vågrätt, lite i taget och försiktigt. Självklart är den ordentligt insmord med vatten- eller silikonbaserat glidmedel. Möter du på motstånd eller gör det ont? Ändra vinkeln. Var uppmärksam på när det känns skönt för dig och ta med dig erfarenheten till andra tillfällen.
Du kan också använda en dildo med sugkopp i änden. När sugkoppen sätts fast på ett plant underlag kan man rida upp och ner och samtidigt ha bägge händerna lediga till att smeka och stimulera kuken och andra delar av kroppen.
fel införd leksak
Fel införd leksak kan orsaka oönskad smärta och obehag.

Ta det lugnt

Gå varligt fram. Ett lugnt och djupt andetag kan hjälpa till att slappna av muskulaturens sammandragande reflexer. Detsamma är det med erfarenhet. Ju mer du tränar desto bättre blir det.

En väg till maximal njutning - Älska det du gör

Njutningen ligger någonstans mellan smekning och beröring i och runt anus och känslan av att bli uppfylld. Och ett är säkert; nervcentrat i och kring anus förtjänar
mer än att enbart bli stimulerad av toalettpapper!