Använda sexleksaker analt


Det finns en uppsjö av möjligheter när du skall välja vad du vill föra in i röven. Till att börja med är det bra att använda något som inte är stort eller grovt. Se till att föremålet har en rundad topp och inte några vassa kanter. Använd en buttplug eller en dildo med bred bas för att undvika att den försvinner upp i tarmen. Tvätta alltid leksakerna med tvål och ljummet vatten när du lekt färdigt.

 

Slappna av. För försiktigt in leksaken vågrätt, lite i taget och försiktigt. Självklart är den ordentligt insmord med vatten- eller silikonbaserat glidmedel. Möter du på motstånd eller gör det ont? Ändra vinkeln. Var uppmärksam på när det känns skönt för dig och ta med dig erfarenheten till andra tillfällen.

 

Gå varligt fram. Ett lugnt och djupt andetag kan hjälpa till att slappna av muskulaturens sammandragande reflexer. Detsamma är det med erfarenhet. Ju mer du tränar desto bättre blir det.

 

Att använda sexleksaker analt är säkrare sex. Det finns en liten risk att vissa STI:er överförs om du och den du har sex med delar dildo. Rengör dildon eller byta kondom på den innan leksaken byter stjärt. 

 

Leksaker utan stopp i änden kan i sällsynta fall sugas in och försvinna upp i tarmen. Skulle detta ske och leksaken ”försvinner” så sätt dig på huk och pressa, ungefär som när du går på toaletten. Kommer den inte ut så är det bra om du omedelbart uppsöker sjukhus.