Forum - en plats att hitta andra

Här är platsen att hitta andra oavsett om man är medlem i RFSL eller inte. Det är dock alltid bättre att vara medlem för att få tillgång till alla funktioner. Här kan du chatta med andra, hitta andra RFSL-medlemmar, och skapa olika typer av kontakter.

Medlemsinloggning

Medlemstorget

Detta är platsen för dig som är medlem i RFSL. Hantera ditt medlemskap, ändra ditt användarnamn och lösenord, och komma i kontakt med andra RFSL-medlemmar, bl a.


Chatten

RFSL-Chatten

Här kan du prata i realtid med andra. Välj ditt smeknamn och den kanal som du vill chatta i och logga in. Är du medlem i RFSL kan du reservera ett smeknamn som bara du kan använda. Chatten övervakas kontinuerligt så tänk på att hålla dig till våra riktlinjer.Kontaktförmedling skärmdump

Kontaktförmedling

Sälj din gammal bil, hitta någon för kvällen eller varför inte hitta ditt livs kärlek? För att använda Kontaktförmedlingen kan du skaffa dig en tillfällig svarskod men det går så klart allra bäst att använda den om du är medlem i RFSL.